Business

Smarta produkter för dig som vill ha långt hår – snabbt

Känns det som om ditt hår inte växer så snabbt? Kanske det kommer till axlarna, men inte längre? Då kan det vara så att ditt hår behöver en del hjälp på vägen. Det med bra hårprodukter. Det finns en hel del bra hårprodukter du kan testa, som kan ge ditt hår en boost att växa mer. Flera av de hårprodukter vi kommer nämna, de kan du hitta på https://www.hair247.se/shop/frontpage.html. Att få fart på hårväxten, det är det ju många som vill. Det gäller då att veta vad som kan passa dig. 

Redken Extreme Length trio

Detta är en bra serie för långt hår. Det är en trio med hårprodukter så som schampo, balsam och leave-in från Redken. I alla tre produkterna finns det biotin och ricinolja. Dessa ämnen främjar hårväxten och stärker håret från rot till topp. Den reparerar även håret på ett bra sätt. Du bör använda alla tre hårprodukter som ett system.

Kérastase Resistance Serum Extentioniste scalp serum

Denna hårprodukt är riktigt bra. Detta serum från Kérastase hjälper till så att håret blir långt och vackert. Det är bara att applicera serumet, i torrt eller vått hår samt massera in det i din hårbotten. Den ska inte sköljas ur. 

Kérastase Resistance Extentioniste Thermique leave-in

Denna hårprodukt är i form av en vårdande gel-creme. Den har dessutom värmeskydd så att längder så väl som topparna skyddas. I produkten finns det även Creatine R och Taurin. Du kan applicera denna hårprodukt före du använder dig av värmeverktyg.

Olaplex Hair Perfector No 3 och Olaplex No.0

Hårprodukter från Olaplex är riktigt bra för håret. Denna är en hemmabehandling, som ser till att stärka ditt hår och det på djupet. För allra bästa resultat så kan du kombinera den med Olaplex No.0 i en slags revolutionerade 2-stegsbehandling.

Smarta hårborstar som främjar hårväxten

Det finns även en hel del bra borstar att använda dig av. Att borsta håret varje dag är ju ett måste. Gör du det dessutom med rätt sorts borste, så kan den hjälpa ditt hår. En bra borste är Mason Pearson Pure Bristle Handy Dark Ruby. Den är mjuk, den är smidig och den masserar och stimulerar hårbotten.

Du kan även testa en så kallad schampoborste som du då har med in i duschen. En variant är Kent Brushes Schampoborste som har mjuka piggar. Den ger din hjässa en bra skalmassage som så att säga väcker hårbotten till liv igen. 

Hur får jag håret att växa snabbt?

Det finns lite andra saker du kan göra, utöver att använda dig av hårprodukter för att då ditt hår att växa snabbare. Dels bör du alltid satsa på att använda dig av produkter som passar ditt hår och din hårbotten. Tvätta inte håret allt för ofta, ofta räcker det 1–3 gånger per vecka. Ett annat tips är att fläta håret innan du ska sova och sova med den. 

Fler bra tips är detta:

  • Borsta inte håret när det är blött
  • Ät en varierad kost och ta gärna tillskott av vitaminer
  • Använd alltid värmeskydd om du använder värmeverktyg
  • Använd bra hårprodukterprodukter
  • Få dina toppar klippta regelbundet
  • Använd hårinpackning minst en gång i veckan

Förhoppningsvis ska du nu med dessa tips kunna få ditt hår att växa på ordentligt!

Du kanske också gillar