Business

Tips på roliga Paw Patrol leksaker


Är det så att du vill köpa leksaker som har med Paw Patrol att göra? Kanske det är så att ditt barn älskar att kolla på denna serie, eller filmerna om de modiga valparna. Då är det inte fel att satsa på olika sorters Paw Patrol leksaker. En hel del av denna vara kan du hitta hos billiglek. Något som det är mycket fokus på i serien, det är valparnas olika räddningsfordon. Du kan till exempel satsa på Rockys Reuse It Truck.

Rocky är den hund som gillar att kunna återvinna olika saker. Med sitt fordon kan han samla på sig en massa skrot som han sedan förvandlar till att bli nya verktyg att ha då det är dags för räddningsuppdrag. Det finns ett bra lekset som innehåller lastbilen, en Rocky-figur, en container, tre verktyg och två skrot-kuber.

Sedan så har lastbilen i sig en massa kul funktioner. Bland annat går det att sätta fast själva containern på armar längst fram. I den kan man sedan lägga skrotkuberna och dra i en spak. Då töms containern ner i lastbilen. Sedan kan man dra i en annan spak, så att skrotet återvinns och det kommer ut verktyg istället.

Fler bra tips på saker med Paw Patrol

Utöver Paw Patrol leksaker med Paw Patrol figurer, så är det inte fel att satsa på annat som till exempel ett fint bäddset. De flesta barn uppskattar att få sova tillsammans med sina favorit-figurer.

Ett annat bra tips, det är att satsa på radiostyrda bilar med Paw Patrol. Det är inte fel att kunna få köra bilen på egen hand. Det för att leka att man är på räddningsuppdrag precis som i serien.

Du kan även satsa på att ge ditt barn ett PAW Patrol-pussel. Dessa finns i olika svårighetsgrader så att alla barn ska kunna pussla efter ålder eller förmåga. Det finns pussel med lagom många bitar så att det passar just ditt barn. Efter pusslet är klart, så går det även att rama in det, eller att ta isär och lägga igen.

När du ska köpa pussel, så är det bra att ha rätt antal bitar. Det beror lite på ditt barns ålder samt hur mycket pussel han eller hon lagt innan. men för barn i 4–5 års åldern brukar det vara lagom med 20–60 bitar och för barn som är 7 år och uppåt så brukar det passa med 180 bitar.

Hitta passande Paw Patrol leksaker

Om det är så att du vill köpa Paw Patrol leksaker eller annat med dessa modiga valpar, så finns det ett brett utbud av detta på Billig Lek, som är en leksaksbutik på nätet. De har bra priser och ett bra sortiment av leksaker för barn i alla åldrar. När det gäller Paw Patrol leksaker så finns det olika fordon, gosedjur, ficklampor, dvd filmer, klistermärken, hoppbollar, pussel, lektält, paraplyer och en massa mer. Det finns därmed passande leksaker med Paw Patrol som du kan köpa till ditt barn.

Du kanske också gillar