Besökare totalt: Web Statistics

Vill tacka alla nya prenumeranter på min Y- kanal

 
 
Hej på er, allt bra med er, själv är det bara bra med mig och vill härmed tacka för alla nya prenumeranter på min Y-kanal som har kommit den senaste tiden, det betyder så mkt för mig att man når ut till många följare/läsare....🙏🙏🙏..
 
Mitt syfte med bloggen är ju att lära ut så mkt om oss Transpersoner som möjligt så fördomarna mot oss minskar, vi är oxå helt vanliga människor som har valt en annan väg i livet,. 
 
Jag delar med mig av några radioprogram om Transpersoner som man själv kan gå in och lyssna på och söka på Sveriges radio hemsida..
 
Finns massor av program där..
 
Har tidigare delat här i bloggen, tror dom finns under rubriken HBTQ överst i bloggen...
 
 
 
 
Så från och med 1 Januari 2019 så ingår vi oxå i gruppen för hets mot folkgrupp och det är för att komma i bukt med alla trackaserier vi får uppleva i våra liv.
 
 
Visste ni att var tionde transperson har någon gång haft självmordstankar, jag har dock inte haft sen jag gick ut med att jag var född i fel könstillhörighet, men dock hade jag det i en annan situation men det är en annan historia som jag inte vill berätta...
 
Här är en annan artikel som man har listat dom 10 mest vackraste transkvinnorna som var födda som Män, kan ni se att dom var födda som män, Jag kunde inte se att dessa var födda som män.
 
O:B:S Bild lånad från nätet.
 
Mitt råd till er alla därute är detta ordspråket.
 
 
Lita på dig själv, var den du är
och gör det fullt ut.
 
Mvh Emma.
 
Hoppas att ni gillar detta inlägg och lämna gärna kommentar/er vad ni tycker om detta...
 
 
 
 
 
 
0 kommentarer publicerat i Transpersoner
Taggar: Acceptera Transpersoner, Dagens ämne Hbtq ( Transor ), Följ mig på Youtubekanal., Före och under min transperiod, Transpersons liv runt omkring