t> mittlivsomemma.se - Vad är det som utmärker en transperson

Vad är det som utmärker en transperson

 
 
Hej på er, allt bra med er, själv är det bara bra med mig och tänkte ta upp en sak här i detta inlägg som rör oss Transpersoner. Vad är det som urmärker en transperson från övriga individer, jo det enda jag ser det som att vi utmärker oss är att vi står för vem vi är och inte leker någon lek med andra och ljuger en massa osanningar om oss.
 
Jag själv som driver denna blogg står för vem jag är och allt som ni läser och ser i bloggen är jag till 100 %.
 
Varför började jag med denna blogg, jo det var för att minska antalet fördomar mot oss Transpersoner, för jag hörde mig för vad folk hade för fördomar mot oss Transpersoner, det kom fram till att jag har typ inga fördomar alls men fortsatte man att gräva lite så framkom det att det visst hade fördomar mot oss.
 
Det kan vara alltifrån till vi skulle klä ut oss, att folk inte ville ha ett förhållande med en, hade vänner som var själva inom HBTQ rörelsen men bara just Vänner.
 
Här är några exempel på hur vi blir bemötta från andra...
 
Har själv fått dessa medelande till mig på min privata fb konto..
 
 
 
 
Bara för att man sticker ut från den vanliga normen så ska man inte acceptera att få såna här till sig, givitvis så blev det block på dessa personerna direkt, vill inte ha såna Pm till mig. Dom är så himla äckliga, dom flesta är från killar..
 
Jag ser ju rätt mkt på Youtube så såg lite från lite från Malou Efter tio som har intervjuat en del transpersoner i sitt program men oxå godmorgon programmet på TV4..
 
 
 
 
 
 
 
Jag driver därför denna blogg för att lära ut mer kunskap och få mer förståelse till hur vi är och hur vi lever i våra vardagar...
 
Mvh Emma.
 
 
 
3 kommentarer publicerat i Transpersoner
Taggar: Acceptera Transpersoner, Fördomar & nackdelar, Fördomar HBTQ, Hot och diskriminering, Sexuell trakasserier, Transpersoner
#1 - - Anonym:

Fast som sagt.. du kan ju inte heller tänka dig att dejta en transkvinna/man.

Svar: Hej, jag vet vad jag vill ha ju, förr eller senare så kommer kärleken även till mig ska du se..
Mvh Emma.
Emma

#2 - - Sandra:

Till anonym: Nej, precis som att jag som hetero inte kan tänka mig att dejta en kvinna. Menar du att man ska förneka sin sexuella läggning bara för att man råkar vara en hbtq-person? Hur dåligt påläst är du egentligen?

#3 - - Jonna:

Till Sandra: fast Emma säger ju själv att hon är hetero. Och är man Mtf så definerar man sig som kvinna as you already know. Undrade mest varför hon ser det som en fördom mot hbtq personer.

Svar: Hej på dig.. vart står det att jag är hetro, läs min beskrivning ist och ta lärdom om det..

Står i bloggen om mig bl a 😟😟😟😟..

Jag är en transsexuell lesbisk kvinna och inte hetro...

Mvh Emma..
Emma