Besökare totalt: Web Statistics

Fakta om Transpersoner

 
 
Hej på er, när det gäller självmordsstatistiken kring Transpersoner så är det varannan Tp som har eller haft självmordstankar och det är ett vanligt problem och är en hemsk statistik. 
 
 
O:B:S Bild lånad från nätet.
 
Att veta om man är Trans, är inget man föds till utan det är en känsla man får när man blir äldre och känner efter, för mig så började jag känna detta redan vid 12-13 års ålder men det var inte så vanligt då på den tiden, början på 80-talet, såjag brydde mig inte så mkt då, tyckte det var jobbigt att komma in i puberteten oc när man fick hår på vissa delar av kroppen och även skäggväxt, dels för att kliar så mkt och känns obehagligt. Så mitt fortsatta liv som jag kommer att göra och vill och som jag gärna vill dela med mig av till dig kvinna i ett framtida förhållande med mig är bl a: Att bli av med kroppshåren, plus skäggväxten, plus att få en ljusare röst mm... Så vill du dela ditt liv med mig och få uppleva min fortsatta förvandling, så försök att vara en respketerande/förstående person och sätt in dig i hur det är att leva med en transperson, vi är inte så farliga som många kanske tror att vi är. Vi är oxå helt underbara människor som vill bli älskade, många säger att jag har vänner som är ditten och datten men skulle aldrig vilja eller dras inte till oss, men  har du ens testat på att leva ihop med en sån frågar man sig då, Nej det har man inte då. Det är en av många fördomar och mkt annat...
 
 
 
 
 
 
 
 
Så vad händer härnest med oss och olika lagar, en lag började gälla redan den 1/1, och det är att vi oxå kan räknas in bland Hets mot folkgrupp om man säger olika dumma saker, som ant leder till fängelse eller till böter beroende på vad som döms ut och hur man säger det.
 
Så nästa steg som man tittar på hos Regeringen är hur man ska göra för oss på Personnumret om man kan ändra på det för att se om man är Transkvinna eller en transman. Redan till 1/7 i sommar så inträder en ny regel och det innebär att som transkvinna kan skriva in Kvinna i sitt pass utan att man har gjort en operation som jag har tidigare har skrivit om och som Expressen uppmärksammade i höstas, där man gjorde ett reportage om mig och det går att läsa om här. Så fort där händer eller sker nåt nytt inom HBtQ ( trans ) så kan ni läsa om det är i bloggen, ska försöka hålla er uppdaterade, då jag läser rätt mycket dagstidingar och även andra sociala medier, måste hålla sig uppdaterad på vad som händer...
 
 
Jag följer en transkvinna på hennes y-kanal som jag tycker är intressant att följa andfa, ni hittar hennes y-kanal här. Finns många att följa, glöm inte att följa min y-kanal som ni hittar här.
 
 
Vem tycker om att höra sin egen röst i videos, tror ingen gör det... Jag tycker inte om att höra sig själv prata... 
 
 
Hatar min egen röst..
 
Mvh Emma..
 
 
 
Är det någon som vet vart denna bilden är tagen nedan____???
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En kommentar publicerat i Allmänt, HBTQ;
Taggar: Dagens ämne Hbtq ( Transor ), Följ mig på Youtubekanal., Nytt Kring Transpersoner
#1 - - Anonym:

Kan du inte länka till första videon där du gick ut med att du känner dig som en kvinna? Hittar den inte på egen hand.

Svar: Hej, kan bero på att den profilen är borttagen....
Kram Emma..
Emma