Besökare totalt: Web Statistics

Dagens outfit

 
 
Hej på er alla goingar till läsare, hur är läget med er, själv är det bara bra med mig, i helgen så vart det ju Pingsten som inträffade och då gjorde jag inte så mkt.
 
Så denna veckan blir det följande aktiviteter:
 
Måndag, Onsdag samt Torsdag går jag på Stöd & Matchning på Arcus mellan kl. 13.00 - 15.00, och tisdagen tänkte jag dra upp till mitt förra jobb på Erikshjälpen för att hälsa på mina gamla medarbetare där, så vi håller kontakten på så vis, och kommer att hitta på fler aktiviteter hela tiden för att ha kontakt med varandra. Har man varit där så länge som jag var så saknar man sina kompisar där, så fint man hade där då... Vi hade jätteroligt där, men snart så känner man inte igen så många där, som jobbade där när man själv jobbade där.
 
Så på fredag tänkte jag tvätta och städa hemma, lördag blir det fest i stan då man ska inviga en ny autostrada som har byggts om i.o.m att man har gjort om en del hållplatsar plus en gator till förmån av dom nya bussarna som kommer den 16/6 att trafikera i stan. En helt ny EL buss som går helt på El- drift.  Läs för mer info här
 
Så på Söndag har jag inget planerat då heller.
 
Så dagens outfit ser ut så här.
 
 
  
 
 
Mvh Emma.
 
 
 
 
 
 
 
2 kommentarer publicerat i Allmänt, Emma Bilder;
Taggar: Ballerinaskor med kilklack, Bastukjol, Dagens outfit, Mönstrade strumpbyxor, Stringtrosor, Svart blommig blus
#1 - - Anonym:

Har du skrivsvårigheter? Jag har jättesvårt för att förstå vad du skriver. Synd att du inte når fram med din text 😔

Svar: Hej på dig, vad är det du har svårt med att förstå av min text menar du? Jag är ingen dator eller en robot som är 100 % korrekt i text. Du får ursäkta en för det.

Mvh Emma.

Ha en bra dag med dig.
Emma

#2 - - Ida:

Är inte festen för bussen på söndag?! Då man åker för 10 kr..

Svar: Invigning av den nya paradgatan i stan och dom nya stadsbussarna som ska börja köra i stan...plus en del festligheter längs med linje 1.. det börjar tror jag redan under fredagen till söndagen..

Mvh Emma..
Emma