Era frågor och mina svar för Juni 2019

 
 
Hej på er, allt bra med er, själv är det sådär med mig men jag tänkte svara på era frågor i en vlogg men eftersom jag inte mår så bra så får det bli med text istället, inte så många frågor inkom denna månaden, ynka 2 st..
 
Men bättre nästa frågestund som äger rum i Augusti månad.
 
Så här kommer dom frågorna som kom in denna månaden.
 
1: Hur ser drömkvinnan ut ?
 
Svar: jag skrev i ett inlägg för snart 2 månader sen där jag beskrev hur jag önskade min drömpartner skulle se ut och vilka egenskaper jag söker hos henne, ni kan läsa det här i det länkade inlägget.
 
Dagens outfit bild tagen från Väla Köpcentrum när jag var där under söndagen.
Det fläktade lite grann så det är därför man ser tjock ut där man det är för att det blåste i blusen .. 😉😘💋💓.
 
 
 
2: Hur mycket har du i inkomst ? Hur klara du dig utan en lön ?
 
Svar: Hur mkt/lite jag tjänar angår ingen, men så länge man klarar av att betala sina räkningar och hushålla med ekonomin så kan man leva rätt billigt. När jag jobbade så handlade jag det jag behövde i både klädväg och andra prylar så det är inte så mkt jag behöver att shoppa till, för jag har det mesta nu vad jag behöver, köper ju även saker till mitt nya hem som jag bara längtar till att få inreda och leva i när jag väl har ett fast jobb . hade varit trevligt om man kunde hitta sig en livspartner som vill umgås med en snäll, genomgo person som har mkt kärlek och hyss för sig..
 

 

 

Nästa frågestund äger rum i Augusti månad, kanske jag kör en till i Juli månad, vad tycker ni om det, vill ni det_____?? 

 

Men då vill jag ha in fler frågor, tidigare frågor och svar hittar ni här...

 

 

Mvh Emma.

 

 

 

 

 
 
0 kommentarer
publicerat i Frågor o Svar
Taggar: Ballerinaskor med kilklack, Cassels, Dagens outfit, Deichmann, Frågor och svar, Kortkort kjol, Svart blommig blus, Vlogg: med dagens outfit
Visa fler inlägg