Besökare totalt: Web Statistics

Vad hände igår hos mig???

 
 
 
Hej på er, allt bra med er, själv är det bara bra med mig och jag har efter några dagar på mitt privata fb konto återigen kommit tillbaka efter några dagars spärrning på fb ( Spärrat konto ), det har varit rätt skönt att bara få vara sig själv och ta hand om sig och inte vara så beroende av fb, så skönt det har varit. Men jag har ju bloggat under tiden men inte kunnat dela blogginläggen på fb för att hitta sina läsare/följare till.
 
Så vad hände hos mig igår ( Tisdag ) var att jag åkte till Kristianstad med pågatågen , och där träffade jag min ena halva  BFF som vi har varit nu i över 7 års tid och vi känner varandra rätt bra jämfört med övriga släkten.
 
Vi träffades utanför det gamla köpcentrat där som heter Boulevarden och den nya heter C4 Kristianstad, men där har jag ännu inte varit och kollat på. Vi tog en fika inne på ett Franskt cafe och sen gick vi runt på köpcentrat, och därefter så stack vi ner till Malmö och jag besökte de köpcentrat som ligger vid Triangeln, väl där så gick jag runt där och kollade lite på olika butiker men där var inte många butiker som var öppna, många hade slagit igen efter att dom inte har haft så mkt kunder eller så har företaget konkat, ett av dessa som hade utförsäljning som skulle slå igen vara butikkedjan Cassels, dom hade rea på mellan 50-70 %, jag hittade en rosa klänning och en rosa kofta där, bilder på detta kommer upp under morgondagen..
 
Jag åkte hemifrån 11.45-11.50 och var hemma igen vid strax efter 8.30 på kvällen så var otroligt trött så jag orkade inte blogga under tisdagen. 
 
Så här kommer bilderna från igår och dagens outfit som kommer från Cassels och Ica Maxi butik.
 
 
 
Åt en middag inne på Donkan på Triangeln men pommesen var inte ens varma så dom hade nog stått en stund och blivit ljuma innan kunde fick dom, och testade även Big Mac bacon och den blev jag inte impad av heller, brukar äta deras Mcfeast som jag tycker är god, vilka tycker ni om på donken???
 
 
Här är dagens outfit.
 
 
 
Mvh Emma.
 
 
 
 
0 kommentarer publicerat i Allmänt, Emma Bilder;
Taggar: Bilder på Emma, Dagens Emma, Dagens outfit, Halsband, Le Croissant, Mc Donalds Triangeln, Rosa sockar, Svart blommig blus, Svart kjol