Besökare totalt: Web Statistics

Vacker sommardags outfit

 
 
 
Hej på er, allt bra med mina fina läsare, själv är det bara bra med mig. Idag så gick jag på Stöd & Matchning till kl. 12.00 och nu är vi lediga till måndag kl. 09.30, så skönt det är.. Så efter det så stack jag upp till Netto och handlade för dom hade saker jag skulle handla denna vecka, som dom hade billigt, man får liksom passa på nu när man inte har nåt arbete att gå till, så får man spara så gott man kan men man lär sig att spara på ekonomin när man är arbetslös..
Efter jag hade handlat så åkte jag hem och käkade och stack upp till Väla för ett ärenden men dom hade inte det jag skulle ha så jag stack ner till Malmö/Emporia igen, men dom hade inte det heller så jag beställde det ist.
 
Men ikväll så beställde jag ett par Vita Pumps från DEichmann på deras rea så det sparar man lite på, har inga vita skor innan, har mest Svarta i olika dess former och sorter. Ska göra ett vlogginlägg om detta lite längre fram...och visa mina skosamling om ni vill se den, men det tror jag att ni vill eller??? Letar oxå ett par rosa Kort kjol men jag såg att dom hade såna å New yorker men bara i små storlekar, upp till st 38.😒
 
 
Så här kommer dagens sommaroutfit som är från Cassels och Gina Tricot.
 
Bilden är tagen från köket.
 
 
 
 
Mvh Emma.