Besökare totalt: Web Statistics

Nöjesresor med Sommarkortet med dagens outfit lördag

 
 
Hej på er, allt bra med er, själv är det bara bra med mig och under fredagen så åkte jag runt lite i Nv- Skåne med mitt Sommarkort, Så igår så startade jag från Helsingborg C och tog Linje 220 mot Höganäs, sen från Höganäs så fick jag vänta en halvtimme för vidare färd mot Ängelholm med linje 225, första resan tog väl drygt en halvtimme till Höganäs, den andra resan tog nästan 50 minuter. Väl framme i Ängelholm när bussen var framme där så gick jag över gatan till Tågstationen och tog Öresundståget hem som tog knappt 25 minuter.
 
Som man ser på kartan nedan så startade jag på Blått till Lila och sen till rött för att sen avsluta på blått igen.
 
 
O:B:S Bilden är lånad från nätet.
 
 
Så idag lördag så vart jag i Malmö/ Emporia för att jag letar dels efter en knälång rosa kjol men denna är tydligen svårt att få tag i för jag har varit i många butiker både här i Helsingborg och även i Malmö idag så hade ingen sådan, får se om man hittar nån sajt att beställa från.
 
Så här kommer dagens bilder och outfit till.
 
 
Så här ser Emporia ut för er som inte vet hur det ser ut, ligger i anslutning till både Hyllie station och till Malmö FF fotbollsarena.
 
 
 
Så här grått var det när man tittade mot Helsingborg på tåget, och då var vi i typ Tågarp.
 
 
 
 
 
Mvh Emma.
 
 
0 kommentarer publicerat i Allmänt, Emma Bilder;
Taggar: Cassels, Dagens outfit, Fuskpäls kappa leopard, Gina Tricot, Halsband, Lila Blommig blus, Sommarbyxor, Sommarkort, Stringtrosor, Svart axelväska, Svarta Strumpbyxor, Äventyr