Besökare totalt: Web Statistics

Hur går ett könsbyte till!!!???

 
 
Hej på er, brukar ju få frågor ang det här med att jag borde göra en könsbyte från mitt väl fungerande kön till en annat kön som kanske inte alls kommer att fungera lika bra som det jag har. Så jag säger återigen nej jag kommer inte att göra en könsbyte så länge jag har mitt väl fungerande kön, så som vården ser ut idag så är det inte säkert att detta kommer att bli en bra op.
 
Hur går då en könsoperation till, kanske kan ses lite räligt så jag vill varna känsliga personer att se denna video, för det kan förekomma obehagliga bilder i denna video nedan..
 
Jag identifierar mig inte med mitt kön då det blev fel vid födslen och att en kromozon hamnade fel så jag blev en pojke ist för en tjej, så snälla ni som läser respektera andras val i livet och inte ifrågasett det liv som andra lever om man inte är intresserad så svarar jag gärna på frågor i mina frågestunder om detta, får många frågor om jag skulle vilja göra ett könsbyte nu när du känner dig att vara född i fel kroppsligt organ.
 
 
O:B:S bild lånad från nätet.
 
 
 
Här finns en artikel om att könsoperationer har ökat markant hela tiden.
 
Mvh Emma.
 
 
3 kommentarer publicerat i Allmänt, HBTQ;
Taggar: Hur en Könsoperation går till, Könsbyte, Video Om könsbyte/korrigering
#1 - - Bella:

Så länge du är nöjd med ditt beslut. Kan förstå att du vill vänta då de är ganska nytt ändå

Svar: Hej, ja varför operera ett väl fungerande kön som kanske inte alls fungerar efter en op..
Mvh Emma..
Emma

#2 - - Anonym:

En könskorrigering behöver inte innebära att man opererar könet! Det är kanske mest det andra du skulle vilja ha som bröst tex!?

Svar: Hej, ja det är inget jag strävar efter att byta kön för att vara kvinna på 100 %, det finns normer som man även där kan bryta för att inte alla vill ha ett kvinnligt kön, ja Bröst och en kvinnligare ( Ljusare ) röst vill jag ha...
Mvh Emma..
Emma

#3 - - Wifeey:

Om du trivs ed de du har så ska du ju inte göra något byte och så som du beskriver dit väl fungerade kön så låter de som att du är nöjd och bekväm med att ha den där :D

Svar: Hej, ja varför ska man ändra på nånting som fungerar fullt ut, annat hade varit om den inte alls fungerat som det ska.
Kram Emma..

Ha en fortsatt skön kväll med dig.
Emma