Besökare totalt: Web Statistics

Hade en orolig mage i natt

 
 
Hej på er, allt bra med er, själv är det sådär idag, detta p g a att inatt så hade jag en orolig mage som visste inte hur den mådde eller inte, släckte ljuset vid 00.10 inatt, ( Läs natten till Tisdag ), sov till att det började bli oroligt i magen vid 02.30, helt oförberedd så gick det upp och ner i magen som om man skulle kräkas eller spy, men gick ut på toaletten för att få ut detta men väl där så gick det inte. Gick och la mig igen och vid 06.00 tiden så var det dax igen, ut på toaletten och försöka en gång till, inte heller då kunde jag spy, gick och la mig igen och vaknade igen vid 08.15 tiden och samma sak då, sen sov jag till 09.30 tiden, så det blev inte mkt sömn för mig den natten. Så jag gjorde en del ärenden och åkte hem och lagade mat och gick sen och la mig ett par timmar och nu så mår jag lite bättre, har även fått en förkylning som har satt sig på stämbanden, bara man inte får halsfluss igen för det hade jag för nåt år sedan.
 
Skrev i ett inlägg i förra veckan att jag hade köpt en ny snygg kjol och jag skulle visa er den vid ett senare tillfälle och idag så hade jag den på mig och så här ser den ut och är av märket Wera som är Åhlens' eget märke..Ni hittar den här.
 
Så vad tycker ni med följande outfit??

 
 
 
 
Mvh Emma.
 
 
 
 
 
En kommentar publicerat i Emma Bilder
Taggar: Bilder på Emma, Dagens Emma, Dagens outfit, Lindex, Plisserad kjol, Plisserad svart kjol Wera, Sockar, Stringtrosor, Vit Poncho, Åhlens
#1 - - lotta:

åh vilken vacker tunika:) var har du köpt den? hoppas magen är bättre nu.

Svar: Hej, det är en poncho, men kan nog även användas som en tunika och den är köpt hos Lindex förra sommaren..

Kram Emma..

💃💃🥀🥀🥀😘😘😘🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈
Emma