Hur går en könsoperation till från man till kvinna.
Hej på er, får frågor på mina livesändningar på Instagram om varför jag inte gör en operation nu när jag är kvinna, nej det är för att jag litar inte alls på vården idag och med tanke på hur äckligt det ser ut på en operation så varför utsätta sig för en sådan op..
 
Vill därför varna känsliga tittare att se denna video..
 
 
 
Mvh Emma.
 
 
4 kommentarer publicerat i Allmänt
Taggar: Från Male to Female, Hur en Könsoperation går till
#1 - - Anonym:

Hej Emma! Jag kan meddela dig och säga att detta är en väldigt ren och fin operation. Riskerna för infektioner är extremt små. Att operera en sprucken blindtarm är 100 gånger äckligare att se på och dessutom farligare när det ligger var i hela buken. Vården i Sverige är bland den tryggaste i världen, om du vill göra detta, tänk över det en gång till :)

Svar: Hej, inte vad jag vet så är vården under all kritik i Sverige..
Kram Emma.
Emma

#2 - - Anonym:

Jag känner minst 4st som genomgått operationer och könskorrigeringar. Alla är supernöjda. Dom bor utspridda i landet. Nån i Skåne, västra Götaland, Stockholm, Norrland.

Svar: Hej, men alla kanske inte vill lägga sig under operationsbordet att göra en operation av denna storleken.
Kram Emma.
Emma

#3 - - Anonym:

Vad går du efter när du säger att vården är under all kritik? Faktum är att vi har bland den bästa vården i världen. Sen kan jag ha träffat mindre bra läkare ibland, men det gör ju inte per automatik att vården är dålig.

Svar: Hej, var eller varannan person man pratar med Tycker att den är under all kritik..

Då har du med många andra haft en bra vård...

😉😉..

Mvh Emma..
Emma

#4 - - Anonym:

Fast vad andra tycker går inte jag efter. Jag har haft riktiga idioter till läkare ibland, men bara för att jag haft det så betyder det inte att hela sjukvården är dålig för det😊. Jag har många gånger blivit feldiagnostiserad mm, men operationer har ALDRIG någonsin varit dålig, för min del. Men är nyfiken på vad du går på när du säger att sjukvården är under all kritik? Nåt/några egna exempel, eller bara dina egna slutsatser? Är bara nyfiken

Svar: Hej på dig, jag har själv inte behövt att söka sjukhushjälp så det får jag nog säga nej på..
Har ingen egen erfarenhet från dagens sjukvård..


Mvh Emma.

:)
Emma