Besökare totalt: Web Statistics

Sommarkortets sista dag - Kristianstad

 
 
Hej på er, allt bra med er, själv är det bara bra med mig, var lite slut igår, så jag bloggade inte alls under gårdagen. 
 
Så vad gjorde jag under gårdagen ( Läs Torsdag ), jo jag for till Kristianstad för att umgås med min BFF ett par timmar, det var typ nåt år sedan vi sågs sist, vi har alltd kul när vi ses och känner varandra rätt bra, har nästan typ samma smak på kläder och lite annat.
 
Stack hemifrån vid 11.30 under torsdagen för att åka med tåget till Häsleholm 12.17 från Helsingborg, men eftersom att det hade brunnit i Hässleholm i närheten av stationen i ett hus som inte var någon verksamhet i alls så var det någon/några som hade tänt fyr på detta och det hade orsakat stora materiella saker på Järnvägen i Hässleholm, så hela Stationen var helt stängd för att tåg trafik så man fick åka till Tyringe, stod och väntade på ersättningsbuss i Tyringe i 20 minuter innan bussen kom,  för att byta till Buss därifrån till Hässleholm, och för dom som skulle vidare mot Kristianstad så blev det buss till dit oxå, ( direktbuss), och den stannade inte på mellanstationerna alls, vet inte om det gick nån buss eller man fick ta lokalbuss dit.
 
Så resan dit tog mig 2 ½ timme som i vanliga fall tar 1.35 timme med byte i Hässleholm, så jag var framme i Kristianstad 14.45, sen träffade jag min bff och gick in på centralen och tog en fika där och pratade en stund innan vi gick i byn, i några butiker, åkte från Kristianstad vid 17.30 tiden mot Hässleholm för att byta till buss igen, och sen byta igen i Tyringe till tåg. så jag var återigen hemma vid 19.45, käkade lite kvällsmat och sen så blev det en dvd och drack ett glas vitt vin till, så mysigt det var. Vinet jag drack var detta, det heter Jakobs Creek Unvined, så här kommer bilderna från torsdagen och filmen jag såg.
 
 
 
 
 
 
 
Dagens outfit, tyckte denna outfiten var snygg och halsbandet passade till hela outfiten eller vad tycker ni????
 
 
 
 
Mvh Emma.
 
 
 
0 kommentarer publicerat i Allmänt, Emma Bilder;
Taggar: Bff, Cassels, Dagens outfit, Gina Tricot, Kristianstad, Sommarbyxor, Sommarkort, Stringtrosor