Besökare totalt: Web Statistics

Min framtida resa till den jag hade tänkt att vara resten av livet

 
 
Hej på er, tänkte i detta inlägg berätta vad min tanke är att bli den person jag vill vara i resten av mitt liv, så följ med på resan.
 
Min tanke är att jag ska få en ljusare röst med hjälp av Östrogen tabletter som man får utskrivit av vårdcentral/doktor, bli av med all kroppshår för ever, bli av med underhudsfett som har lagrats på kroppen, och sist men inte minst så vill jag att ha en liten mer kvinnlig kropp. Och att även på till med ett par bröst så man får dom där formerna, än så länge får man använda sig av lösbröst, som man kan köpa lite varstans. Finns en artikel om mig i en av kvällstidningarna i höstas som någon intervjuade mig och ni hittar den  här, tryck på länken där det står Ekot så kommer ni till ekots sändning om denna artikelns mening. Denna resa vill jag dela med kvinnan i mitt liv.
 
Många frågar mig om jag ska göra en könsoperation från det manliga till det kvinnliga könet, och där kan jag säga att det tänker jag inte göra, varför göra en sån obehaglig operation som jag har hört att det ska vara, vet inte om ni minns eller såg på Big brother för ex antal år sedan där en transkvinna vara med och hon var den första transkvinna att vara med i det programmet, minns kanske inte så direkt så kan ni se videon här nedan...
 O:B:S bilderna är lånade från nätet.
 
 
 
 
 
 
 
För mig så behöver man inte smöra sig till min kärlek, om inte du är säker i dig själv och respekterar andra för det dom är. Mitt Hjärta har krossats ett ex antal gånger och vill inte få det krossat igen, så bejaka din skönhet både inre och yttre och lev livet ..
 
Är man inte trygg i sig själv så behöver man bygga upp det innan man kan börja älska andra.
 
 
 
Önskar er alla en underbar fin dag.
 
 
 
 
2 kommentarer publicerat i HBTQ
Taggar: Dagens ämne Hbtq ( Transor ), Fördomar HBTQ, HBTQ, HBTQ-personer, Könsbyte, Mitt fortsatt liv, Transsexuella, Var dig själ, Älska andra som du själv vill bli älskad tillbaka
#1 - - Anonym:

Ett tips är att äta bättre och inte ha smör på alla måltider samt att motionera varje dag. En läkare går du inte till för att få bort underhudsfett om du inte är sjukligt tjock. Det görs på kliniker och kostar en hel del. Därefter måste du äta bra och motionera för att bibehålla resultatet.

#2 - - Anonym:

Hej. Tänkte bara tipsa om att få ljusare röst. För många fungerar mycket träning med talterapi.

För min del fungerade inte det så jag gjorde en stämbands operation och samtidigt hyvlade bort adamsäplet. 😊

Väldigt lyckat resultat ljusade upp min röst med 50% 😊 får jag fråga om du använder några hormoner.

Jag har 3 olik hormoner och tycker de gjort otroligt bra resultat. 😊

Min könskorrigering gjordes i Finland i Helsingfors.

De sejs vara bästa kirurgerna i världen inom detta område 😊

Om det intresserar kan du följa min blogg efter könskorrigering på www.nouw.com/fruttrans

Lycka till på resan ❤️