Besökare totalt: Web Statistics

Bloggtorka - bloggförslag

 
 
Hej på er, allt bra med er, själv är man inte så bra än då man har fått en förkylning till följd av en pollenallergi som jag fick i veckan. Annars så ligger jag hemma om dagarna så jag går bara ut dom ärenden jag behöver, t ex att handla mat.
 
Skulle vilja ha in lite bloggförslag på vad jag kan skriva om, har just nu lite bloggtorka så jag vet att jag skulle bli glad av att skriva i bloggen______???? Kommentera detta inlägg då med förslag..
 
 
 
 
Mvh Emma.
 
Kan hända att jag inte skriver på ett tag men jag ligger mest i sängen och vilar, ska försöka att bli frisk till Påsk.
 
Ha en fortsatt skön dag/helg ..
 
 
 
 
 
 
#1 - - Anonym:

Hade varit intressant att höra dina tankar om genus på barn.
Hur ska man dom föräldrar bete sig och vad behöver förändras i skolor osv?

- hade gärna sett lite vloggar om tex vad du gjort i helgen osv inte bara senaste köp!

Ha de gott

Svar: Hej på dig, vad menar du med mina tankar om genus på barn, kan du utveckla det lite närmare, för jag förstå inte frågan...Som förälder så ska man till en början visa respekt/acceptera andra för hur dom är, sen när det gäller skolan så pågår det redan nu att man lär ut detta på skolan, så där redan igång. Får ibland pm där man från en skola vill göra ett reportage om HBTQ och hur man ska bete sig och så vidare, finns i bloggen under Rubriken HbTQ...Ok ska göra detta i fortsättningen..

Mvh Emma.
Emma

#2 - - Anonym:

Tänker typ din syn på all klä sina pojkar i klänning osv.
Hur man enl dig uppfostrar en öppen och bra människa

Svar: Hej, jag kommer att stötta dom om detta och ska inte tvinga dom att bära pojkkläder om dom senare upptäcker det att dom inte var pojke vid födseln, likadant om det är en tjej som vill vara kille, kommer att stötta dom ändå...Och ge dom all min kärlek när jag inte fick kärlek som liten.

Kommer att finnas där för barnen och ge dom tips ur egen erfarenhet och min kunskap...

Hoppas att du blev nöjd med svaren.

Kram Emma..


Emma