Besökare totalt: Web Statistics

Inspiration och förebild

 
 
Hej på er, förlåt för dåligt bloggande dom senaste dagarna men jag har varit så trött på kvällarna efter jobbet så jag har inte orkat med att blogga...
 
Men jag gör ett inlägg nu, det är ofta man får höra att man är en inspiration för andra dels vaad det gäller min egna klädstil och inspirera andra att ändra sin egen klädstil, många går i ant svarta eller grå kläder, varför inte ta in lite mer färg i stilen så blir man mer piggare och gladare när man träffar er..
 
Min egen klädstil ska säga vem jag är för en person, nämligen en färgglad person som går mot strömmen och klär mig efter humör och vad känner för just den aktuella dagen.
 
Att vara en förebild för andra Tp ( Transpersoner ) är oxå ett bra föredöme för andra tycker jag...sånt blir man dels inspirerad av själv och extra taggad för att man har mig som sin förebild i sitt liv, vad har du att förlora i ditt liv och vad ska andra säga så mkt negativt om dig och din klädstil, huvudsaken är väl vad du trivs i och känner för att klä dig i, vill du gå i svarta eller mörka kläder året så gör det.. Det är hur du är inombords och vad du känner för som är det avgörande hos andra.....hur andra uppfattar dig....🙂👊.
 
 
Så vad jag gjorde igår kväll var att jag vilade mig i 3 ½ timme för jag var så himla trött efter jobbet, för det var mkt kunder på jobbet vilket är kul att fler upptäcker loppis/second hand butiker.
 
Så här kommer gårdagens outfit....
 
Kläderna kommer från följande:
Långtunikan är köpt hos butiken Joy.
Strumpbyxorna kan man köpa i vilken klädbutik som helst.
Stövlarna är köpta hos Cellbes för ex ant år sedan, som är i chokladfärg..
Örhänget är köpt hos Glitter och är av Clips.
Halsbandet är köpt på jobbet i somras.
 
 
 
Önskar er alla en underbar fin fortsatt helg.
 
Kram Emma.
 
 
 
0 kommentarer publicerat i Allmänt, Emma Bilder;
Taggar: Bilder på Emma, Dagens Emmabilder, Dagens outfit, Halsband, Hängande clips, Inspiration och Förebild, Långtunika, Röda strumpbyxor, Stringtrosor, Stövlar med nitar