Besökare totalt: Web Statistics

Inspiration och förebild

 
 
Hej på er, förlåt för dåligt bloggande dom senaste dagarna men jag har varit så trött på kvällarna efter jobbet så jag har inte orkat med att blogga...
 
Men jag gör ett inlägg nu, det är ofta man får höra att man är en inspiration för andra dels vaad det gäller min egna klädstil och inspirera andra att ändra sin egen klädstil, många går i ant svarta eller grå kläder, varför inte ta in lite mer färg i stilen så blir man mer piggare och gladare när man träffar er..
 
Min egen klädstil ska säga vem jag är för en person, nämligen en färgglad person som går mot strömmen och klär mig efter humör och vad känner för just den aktuella dagen.
 
Att vara en förebild för andra Tp ( Transpersoner ) är oxå ett bra föredöme för andra tycker jag...sånt blir man dels inspirerad av själv och extra taggad för att man har mig som sin förebild i sitt liv, vad har du att förlora i ditt liv och vad ska andra säga så mkt negativt om dig och din klädstil, huvudsaken är väl vad du trivs i och känner för att klä dig i, vill du gå i svarta eller mörka kläder året så gör det.. Det är hur du är inombords och vad du känner för som är det avgörande hos andra.....hur andra uppfattar dig....🙂👊.
 
 
Så vad jag gjorde igår kväll var att jag vilade mig i 3 ½ timme för jag var så himla trött efter jobbet, för det var mkt kunder på jobbet vilket är kul att fler upptäcker loppis/second hand butiker.
 
Så här kommer gårdagens outfit....
 
Kläderna kommer från följande:
Långtunikan är köpt hos butiken Joy.
Strumpbyxorna kan man köpa i vilken klädbutik som helst.
Stövlarna är köpta hos Cellbes för ex ant år sedan, som är i chokladfärg..
Örhänget är köpt hos Glitter och är av Clips.
Halsbandet är köpt på jobbet i somras.
 
 
 
Önskar er alla en underbar fin fortsatt helg.
 
Kram Emma.
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt, Emma Bilder;
Taggar: Bilder på Emma, Dagens Emmabilder, Dagens outfit, Halsband, Hängande clips, Inspiration och Förebild, Långtunika, Röda strumpbyxor, Stringtrosor, Stövlar med nitar

Påminner om frågestunden

 
 
Hej på er, allt bra med er, själv är det bra med mig och vill påminna er om denna månads frågestund som slutar på söndag så skicka in era frågor och försök att utveckla era frågor så blir det lättare att besvara dessa på ett bra sätt så du får ett bra svar och ärligt på din frågor, för iland så vet man inte vad det du vill ha svar på, för man får gissa vad det är som man vill veta ...Ni hittar inlägget här..
 
 
Så här bjuder jag på dagens outfit, som är en höstklänning som är köpt på jobbet och strumpbyxorna från Lindex... 
 
 
Lite tänkvärda ord på vägen genom livet..
 
 
 
 
Mvh Emma..
 
 
 
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt, Emma Bilder;
Taggar: Bilder på Emma, Dagens Emmabilder, Dagens outfit, Halsband, Klänningar, Stringtrosor, Strumpbyxor blommor

Firar höga klackars dag 2018-09-17

 
 
Hej på er, som det brukar vara så har snart varje dag en speciell dag för att fira och idag så var det en speciell dag för oss som älskar Höga klackar, för att fira detta så hade jag på mig mina höga klackar och hade en snygga outfit till.
 
Outfiten kommer från följande:
 
Klänningen är köpt på Jobbet, men är av märket Cellbes.
Halsbandet är köpt på jobbet.
Skorna är från Deichmann.
 
Gjorde även en video där ni kan se hur jag går i högklackat.
 
 
 
 
 
Prenumerera på min y-kanal som du hittar här.
 
 
 
 
 
 
 
 
Mvh Emma.
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt, HBTQ, Kvinnokläder;
Taggar: Axelremsväska, Bilder på Emma, Cellbes.se, Dagens Emmabilder, Dagens outfit, Firar höga klackar dag 2018, Halsband, Höga klackars dag 17 September, Klänning Svart, Lila pumps, Stringtrosor, Vårjacka Fuskpälsjacka
Visa fler inlägg