Besökare totalt: Web Statistics

Vill vara en bra förebild för alla Tp:are ( Transpersoner)

 
 
Hej på er, allt bra med er, själv är det bra med mig och vad jag längtar till våren nu för jag är så trött på den kalla vintern, så man kan hänga av sig det tjocka kläderna för året och ta på sig lite lättare kläder och vara ute i naturen.
 
Tänkte berätta för er om att jag vill vara en bra förebild för alla särskilt den yngre generationen av Transpersoner, men även andra oxå för den delen.
 
Så vad behövs.
 
Man behöver ett bra självförtroende och att våga vara sig själv bland folk, det var min första tanke på vad andra ska tcka och tänka om en, när man bryter mot den normala normen av Manligt och kvinnligt sätt att vara och se ut, så länge du är dig själv så är det ett steg på vägen och att våga vara stark som person. Visst finns det motgångar när man är så pass stark att man vågar det, men det får man räkna med att man får en del skit, men till 90-95 % är stöttande och ger en ofta komplimanger för den man är, vilket är bra tycker jag.
 
Hur vet man vem är?
 
Jag visste vem jag var redan i tidig ålder redan vid 12-13 års ålder att jag inte var en vanlig person utan en kvinna, den jobbigaste tiden i mitt liv var då man gick in i puberten för killar, när man går från en pojke till kille in i vuxenvärlden med hårväxt på kroppen och mörkare röst, när jag var där så började jag att harkla mig för jag ville inte ha den rösten då, jag ville ha den ljusa fina stämman som kvinnor har.
 
 
Men jag ångar absolut inte mitt beslut jag tog sommaren 2014, då jag gick ut med att jag var en kvinna men föddes i fel kropp, så snart har det gått 4 år sedan detta togs, shit vad tiden går snabbt. Det är det bästa beslutet jag har tagit i mitt liv än så länge, man får så mycket rosor och komplimanger att man blir nästan tårögd när man går ut. Men visst är det en del dumma och sura blickar man får men det får man snabbt plocka bort och visa att man är en stark självmående person som kan ta emot skit och sen kasta bort det lika fort.
 
 
Så livet leker för mig just nu och jag det händer hela tiden nya saker för mig och jag hoppas att man får lite kredd för det oxå med olika samarbetspartners och kanske en och annan modelljobb... Hihihihihi...
 
 
Så här kommer lite bilder på nya saker som jag har inhandlat den senaste tiden, så vad tycks_____________???
 Man kanske skulle ha gjort detta långt tidigare men det handlar om att våga och vara starl på en gång, det kändes rätt för mig då...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Önskar er alla en bra kväll och vecka på er, så ser ni någon som bryter mot normerna, så ge dom en glad min eller din hand för att visa att du stöttar personen, kan oxå räcka med att ge tummen upp till outfiten. 
 
Mvh Emma.
 
 
 
 
3 kommentarer publicerat i Emma Bilder, HBTQ;
Taggar: Axelväska, Bilder på Emma, Dagens Emmabilder, Dagens snygging, Före och under min transperiod, HBTQ-personer, Mitt liv, Mitt liv som transperson ( Kvinna )
#1 - - Anonym:

Helt underbart vacker! You go girl!

Svar: Hej, tack för det ...
Kram Emma..
Emma O

#2 - - Anonym:

Väldigt snygga ben! Dom borde du visa oftare

Svar: Hej, tack för det..
Kram Emma..

;)
Emma O

#3 - - Anonym:

Härligt inlägg!

Svar: Hej, tack för att du gillar det..
Betyder jättemycket för mig att kunna nå ut med mina kunskaper inom HBTQ till er läsare..

Kram Emma..
Emma O