Besökare totalt: Web Statistics

Frågor & Svar: Maj Månad

Hej på er, allt bra med er, själv är det bara bra med mig men trött om dagarna, så jag var så trött igår Tisdag att jag inte orkade tända datorn igår. Men tänkte härmed svara på era frågor i detta inlägg som jag lovade att jag skulle göra...
 
Så här kommer följande inkomna frågor för Maj Månad:
 
1: När kom du på att du var kvinna?
 
Svar: Om du undrar i vilken ålder jag kände mig som kvinna så var det runt 12-13 års ålder, men det hände inget fören vid senare år, vilket jag inte ångrar utan det är det bästa jag har gjort i mitt liv och trivs som fisken i vatten i mitt kvinnliga liv.
 
2: Hade du familj innan ?
 
Svar: Nej jag hade ingen familj då, men saknar någon att älska och få mysa med och dela sitt pågående resa genom livet.
 
3: Hur tog din familj de?
 
Svar: Vissa har varit bra medan andra har tagit det mindre bra, men mer än så går jag inte in på, vill lämna familjen utanför denna bloggen då den ända handlar om mitt liv som transkvinna och inte min familj. Så vänligen respektera detta.
Dagens Outfit
 
 
Fråga 4 & 5: 

Hoppas du har fått en bra kväll!
Mina frågor är:
1. När du tänker tillbaka, i vilken situation kände du dig mest som dig själv?
2. Hur skulle du deffiniera dig själv idag?
Hoppas du får en bra helg!

Svar på fråga 4: I vilken situation jag känner mig mest som mig själv är inte så svårt att svara på då det är där jag befinner mig just i detta nu, har väl aldrig mått så här bra i hela mitt liv som jag gör just nu..

Svar på fråga 5: Hur jag definierar mig själv idag är en transsexuell lesbisk kvinna som är i mitt livs bästa tid. lever och känner mig mest bekväm med det liv jag har nu än det jag levde som kille, trivdes aldrig i det livet och trivdes inte heller att vara snobbig av mig d.v.s att gå i kostym/slips mm..Trivs bättre i det fria livet som kvinna, där det finns så myket variationer på kläder man kan ha som kvinna men inte som Man... ;) ...

 

Fråga 6: Hur många har du haft sex med?

Svar: Hur många jag haft sex med helt ointressant för andra då detta är en privatsak. 

 

 

Detta Var allt för denna månads frågor och svar, men nästa frågestund är återigen i Juli, så har du några frågor och vill ställa frågor så håll er uppdaterade med nästa frågestund börjar.

 

Hoppas att ni som ställde frågor förra månaden blev nöjda med svaren..

 

Var vänliga att utveckla frågorna mer så blir det enklare att svara på era frågor.

 

Mvh Emma.

 

Alla tidigare frågor och svar hittar ni här