Besökare totalt: Web Statistics

Har ni införskaffat er alla julklappar ännu?

 
 
Hej på er, allt bra med er, själv är det bara bra med mig men jag har varit så trött på kvällarna när man har kommit hem från jobbet, så det har blivit ibland sent att blogga på kvällarna men gör ett nu.. Är ledig i 5 dagar nu fran till onsdag ( Annandag Jul ), jobbar sen 3 dagar för att vara ledig i 3 dagar och så blir det ett tag fram över p g a helgerna nu efter jul..
 
Jag har idag köpt dom sista julklapparna i år, så nu blir det att slå in dom och städa och sånt hemma..
 
Så vad önskar jag mig i julklapp i år, så är det att vänner och familj mår bra och kanske att man hittar sig en partner att dela livet med, vad jag behöver annars så är det väl att man mår bra och att man slipper krig och elände i Sverige.
 
Annars så önskar jag mig ett annat jobb inom handel och då i nån Klädbutik där man blir accepterad för den man är, när man inte föddes till..
 
Så jag bjuder på en outfit jag hade på mig under torsdag/fredag..
 
 
 
Mvh Emma.
 
 
 
#1 - - Anonym:

Trivs du inte på ditt jobb nu? Accepterar dem inte dig?

Svar: Hej, jo jag blir både accepterad och respekterad på jobb men detta är inget långsiktigt jobb utan ett mer ett mellanjobb till ett riktigt jobb, jag har sökt jobb under hela tiden jag har jobbat där, för att jag känner mig som färdig där och vill utvecklas både som person och i arbetslivet.. Mvh Emma.
Emma

#2 - - Anonym:

Hoppas att du finner kärleken under 2019

Svar: Hej, ja det gör jag med och är trött på ensamheten nu...
Kram Emma.

Emma