Besökare totalt: Web Statistics

Era frågor & mina svar del 1

 
 
Hej på er, allt bra med er, själv är det bara bra med mig och hade ni en underbar fin påskhelg? Själv så firade jag påsk med släkten och åt gott.... Så idag så har jag bara tagit det lugnt och precis sett på Gränsland på Svtplay.se, vad tycker ni om den serien____??
 
Här kommer en del av frågorna från den senaste frågestunden jag hade:
Resten kommer under måndagen, vill tacka för alla frågor jag har fått och nästa frågestund kommer att komma i Maj, så har du frågor till mig så skriv ner dessa på ett papper och hör av er sen när nästa frågestund kommer....En del är nya frågor och en del är gamla som har kommit innan, ni hittar fler frågor & svar genom denna länk, som jag har samlat alla frågor för att det ska vara lättare att se dom.... 
 
1: Hur var det att komma ut som kvinna? Själva processen samt hur folk i din omgivning reagerade (familj,vänner,kollegor,etc)?
 
Svar: Det var det bästa jag har gjort i mitt liv och ångrar absolut inte detta ett dugg kanske skulle ha gjort det tidigare men hade nog inte så mycket själförtroende att jag skulle orka detta, men tiden var mogen att göra detta, Själva processen var att jag först smög med detta till en dag då jag kände mig mogen så klädde jag mig mer kvinnligt än nån annan gång, först så hade jag mest underkläder på mig för att dölja detta med att jag var född i fel kropp, sen så har det bara växt med tiden, första tanke var att hur skulle omgivningen och vanligt folk reagera, visst finns det folk som glor på en och andra bara ler mot en och kommer ibland fram och säger att jag är stolt över den jag är. Hur reaktionerna har varit i Släkten så har det varit med blandade känslor men så länge dom vet om det så får det ta den tiden dom behöver för att vänja sig vid att man är normal och bryter mot den normala normen för man och Kvinna, för vi lever ju på 2000- talet och inte på 1700-talet 🤣.
 
2: Har du någonsin ångrat ditt val?
Svar: Finns i ovan nämnda fråga. ☝.
 
3: När kände du att du inte kunde identifiera dig med det kön du föddes till?

Du är så inspirerande! Kramar ❤️

Svar: Det var runt när jag i 12-13 års åldern som jag förstod att det inte var den jag var och ville vara en kvinna redan då, men så kom puberteten in och man började få mörkare röst och allt det där, men så fort man fick en mörkare röst så gjorde eller försökte att harkla mig för att inte ha den där mörka rösten mer... Man det sket sig.... 🤣
 
Bjuder på lite nytagna bilder från söndagen.
 
 
4: Hade du kunnat vara i ett förhållande med en man som föddes som kvinna och har sitt kvinnliga könsorgan kvar?
Svar: nej det kan jag inte då jag känner inte för att vara ihop med en likasinnad, men tvärtom. Vill ha en kvinna som är född kvinna och allt det där...om du förstår mig rätt.
 
5:Hur ser du på att prata med en psykolog? Ibland verkar det som att du vill vara kvinna för att du hoppas att det ska öka dina chanser att finna kärlek..? Tror du att det hade varit enklare om du tog Östrogen?
Svar: Jag har inte tagit ställning till detta än, men jag ser mig själv vara född i fel kropp och ser mig själv som kvinna ( Transsexuell Kvinna ), än så länge så har det inte hjälpt mig att komma närmare ett förhållande med en kvinna så där håller jag inte med dig om. Det vet jag inte om det hade varit lättare om jag hade tagit östrogen för att komma närmare en kvinna i ett förhållande, det är bara spekulationer och indicier som du säger....  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mvh Emma.
 
💓
 
 
 
 
#1 - - Jenny:

Hej,

Tror det är första gången jag hittar in till dig och din blogg. Kul!

Tycker du är fantastisk och modig som vågar stå upp för dig själv och vara den du är och inte den du är född till. Hoppas den meningen kom fram rätt nu så du förstår hur jag menar...

Jag följer en transexuell tjej på facebook och jag älskar henne och hennes lives hon har och hon har spräckt många fördomar för många.

Kram på dig

Svar: Hej, tack för din kommentar och jag tar det på rätt sätt och du får jättegärna följa mig med.. kram Emma.. 😚😚😚😚
Emma O