Besökare totalt: Web Statistics

Bloggförslag - Bloggtorka

 
 
Hej på er, allt bra med er, själv är det jättebra med mig och just nu så råder det bloggtorka hos mig så jag vet inte vad jag ska skriva i bloggen så jag vill gärna ha lite förslag från er läsare, vad det är för nåt ni vill läsa om hos mig..
 
 
 
Är rätt mottaglig för allt att skriva om så kom gärna med det genom att kommentera inlägget eller maila in, eller varför inte vilja prata med mig ensam via mail så går det bra att göra det oxå...
 
 
Ja adressen vet ni redan vid detta läget...
 
Bjuder här på dagens outfit på mig som en liten tröst för att jag har bloggtorka...
 
Berätta gärna vad ni upplever bloggen och hur ni kom i kontakt med bloggen första gången, hur länge ni har läst den o.s.v i kommentaren här nedanför....Vore kul att veta hur ni hittade hit....?
 
 
 
 
Mvh Emma...
 
 
 
 
3 kommentarer publicerat i Emma Bilder
Taggar: Bilder på Emma, Bloggtorka/Bloggförslag, Dagens Emmabilder, Dagens outfit
#1 - - Anonym:

Visa gärna äldre bilder från dig innan du kom ut och bara massor av bilder genrelllt, det är kul att se. Sen vill jag gärna läsa mer om vad du gör i vardagen, exempelvis vad du gjort under dagen, vad du lagar för mat (recept kanske) osv. Kram På dig Emma!

#2 - - Nadja:

Jag ser gärna mer videoinlägg. kanske en vlogg? eller en där du testar olika godis? sminkvideo? en där du testar olika outfits osv.

Svar: Hej på dig, nu är jag inget så mkt för godis fan så det blir inget sånt, men kanske lite olika outfitsbilder/videos kan jag väl bjuda på....

Mvh Emma...

Kram ..
Emma Pettersson

#3 - - Lovisa:

Berätta gärna mer om dig själv! Hur du "kom ut"? Hur reagerade släkt och vänner? Hur bor du? Vad har du jobbat med? Hur var det i skolan när du var "liten"? Utbildning? Vad vill du bli när du "blir stor"?

Svar: Hej, mkt av detta finns det svar på i mina frågor & svar, så läs dessa ...
http://mittlivsomtransa.com/category/fragor-o-svar.html


Mvh Emma...
Emma Pettersson