Besökare totalt: Web Statistics

Zalandorea med upp till 60 %

 
 

This post contains adlinks from AdviralHär hittar du alla MOLO-plaggen på rea!

 

 

På Zalando så har dom upp till 60 % rea på utvalda kläder och märken så shoppa loss nu innan rean slutar.

 

 

Mvh Emma.

Frågor & svar: Juli Månad

 
Hej på er, här i detta inlägg kommer svaren från denna månads frågestund, vissa frågor har jag aldrig fått förr, så det ska bli kul att svara på den/dom...
 
Så här är frågorna och svaren:
 
 
 1: Hur mkt skulle det kosta för att DU skulle stänga ner denna bloggen :)?
 
Svar: Ja du det är svårt att säga hur mycket bloggen skulle vara värd att läggas ner just nu, men säg sisådär 5 miljarder. Hahahhahaa..
 
2: Är du nöjd med hur du ser ut? Eller är det något du vill ändra på? 

Och hur ser du på andra kroppar, tycker du om alla sorter eller ratar du ex smala eller tjocka? Ärliga svar tack 😘

Svar: Ja till en viss del är jag nöjd med hur jag ser ut, vissa delar skulle behövas justeras, ( t ex insida låren och i magtrakten, men annars är jag nöjd med mig själv. Jag tyckr om alla kroppar i sig men om du menar i ett förhållande så föredrar jag nog lite med kurver ( Kvinnliga ), så där finns nåt att ta på... ;) ..Inte tjocka eller smala för mig men mittemellan .

 

3: Hur reagerade familj och vänner när du "kom ut"? 

Vad fick dig att börja blogga?
Vilka är dina bästa bloggtips?

Svar: Hur min familj reagerade på hur jag ändrade mig eller när dom förstod det så blev vissa frånstötta och vissa tog det bra, vännerna har allltid stöttat mig i detta, ända sen jag gick ut med det på min d.v Youtubekanal.

Om du menar denna bloggen så var det för att jag frågade mig runt bland folk och frågade vilka fördomar folk hade om oss HBTQ personer ( Transpersoner ), då blev svaren att dom hade många fördomar om oss, som t ex att vi endast dög som vänner och inte i ett förhållande, men den mesta komplimangen man får är nog att vi vågar stå för vem vi är och vi inte spelar nån annan, för mig så räcker det med att man är sig själv. 

Jag har bloggat på olika portaler ända sen 2011 ( Mars ), från och till med avbrott. Det är väl ett sätt att nå ut till fler hur man vill att andra ska uppfatta en, för syns man inte så finns man inte säger man ju...Denna började jag blogga med Februari 2015.

Mina bästa bloggtips är nog om du/ni tänker börja blogga så ta upp ett ämne som inte är så vanligt bland bloggare då det skrivs mycket om Mat/träning/Mode mm, välj ett ämne som du brinner för, som jag brinner för just nu är HBTQ frågor och försöka få ut mer info om hur det är att vara normal i ett fördomsfullt samhälle med massa fördomar.

4: Kan du berätta om varför du inte bor själv, och vem du bor med? :-)

Svar: Ja det är för att jag ännu inte har ett fast jobb och när jag har det så tänker jag flytta eget boende, vem det är som jag bor med är en familjemedlem, mer säger jag inte.

 

 

Det var alla frågor oh mina svar på era frågor, nästa frågestund kommer att bli i början på September så har ni frågor så skriv ner dessa på ett papper så återkom till nästa frågestund. Går även bra att maila in dom, eller om du vill prata med mig privat så går det bra att maila då oxå, men märk mailt med vad det gäller i ämnesraden..

 

 

Mvh Emma..

Detta är jag för 5 år sedan då man var helt kal på hjässan.

 
Detta är jag hösten 2016 en varm Septemberdag.
 
 
 
 

 

 

 

 

Visa fler inlägg