Besökare totalt: Web Statistics

Dagens Outfit

 
 
Hej på er, allt bra med er själv är det bra med mig och ska snart iväg till Arbetslivsresurs i 2 timmar...Så hörs senare..
 
Puss och kram på er..
 
 
 
 
 
Mvh Emma P..
 
 
Älskar er alla ..läsare...
 
 
NI betyder så mkt för mig..
 
 

Frågor & svar

 
 
Hej på er, nu tänkte jag svara på era frågor i detta inlägg och det är väl något så när lika men har oika typer av frågor.
 
Fråga 1: Hur tog din familj att du ville bli transa? Vart dom chokade eller så?
 
Svar: Det var mest positiva reaktioner med familjen, vissa var nog chockade men det är sånt man får ta, men det löser sig sen..Det är mest yngre ungdomar och äldre människor som inte vet hur dom ska handskas med detta och vi lever allt mer i en föränderlig värld med förändringar..
 
Hoppas att du blev nöjd med svaret på din fråga..
 
Fråga 2:
 
 Hej! 

Jag har hittat din blogg och anser att det är intressant följa din vardag. Jag tycker att du är stark som står för vem du är. 
jag har några frågor, hoppas det är okej. 
1. Vad jobbar du med och hur har de på din arbetsplats reagerat med att du "kommit ut" som transa? 
2. Hur tar din familj, vänner och din inneboende det? 

Ha en fortsatt bra dag! 

Svar: Vad roligt att du har hittat hit till min blogg och det glädjer mig att fler hittar hit och har även en fansida på Fb, där man kan följa och kontakta mig, ni hittar sidan här. 1: För tillfället så jobbar jag inte men söker efter jobb sen en tid tillbaka, har läst i tidningar och annan press att vi som Transor får kolla upp hur ledningen ställer sig till oss inom HBGTQ rörelsen, har dom varit i bråk eller har dom tjafsat innan så är det ingen plats för en då för då kommer dom inte att acceptera dig heller...(Y), så fr o m nästa år så kommer där en ny lag som gör det straffbart att diskriminera en Transa för vi är en väldigt utsatta personer som är detta och för att stävja detta så kommer då denna lag att göra detta bättre för oss att inte bli hånade eller annat för då kommer den andra personen att få nån form av straff men detta lär jag få återkomma till er senare inlägg när detta blir aktuellt.

2: Svar Samma svar som jag gav till den första frågan i denna frågeställning, men vännerna har väl alltid stöttat mig till för en tid tillbaka då. Men tycker att man får vara den personen man vill vara utan att bli utskrattad eller hånad till.  

JA detta Var allt för denna gången och tycker ni att det är för ofta jag har frågställningar en gång i månaden, för det kommer inte in så många frågor åt gången?....Ni hittar tidigare frågor & svar här, så läs dom innan så inte dina frågor har ställts innan..

Bjuder på lite gamla bilder ur arkivet..

 
 
 
 
 

 

Detta var en annan person av mig som jag inte vill kännas vid mer, ogillade den tiden mkt.

 

Mvh Emma P..

 

 

Puss & kram från er snygge bloggerska.

 

 

<3 

 

:*

Visa fler inlägg