Besökare totalt: Web Statistics

Discshop fyller 17 år

 
 
Hej på er, allt bra med er, själv är det bra med mig. 
 
Nu tänkte jag bjuda er på några filmer jag köpte hos Discshop.se i förra veckan med respektive filmtrailer till.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Påminner lite om 2 Fast And furious filmerna.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Varje film kostade mig 17:- / st.
 
 
Så vilken filmtyp är du____?
 
 
Själv så gillar jag Action, Deckare och Thrillers.
 
 
Mvh // Hjördis Pettersson.
 
 
 
 
 
 

Era frågor & mina svar

 
Hej på er, allt bra med er, själv så vaknade jag med huvudvärk men det gick över efter ett tag när man har tagit huvudvärkstabletter, så idag så har jag gjort en del ärenden i stan och tvättat så nu är man klar med tvätten och hängt undan kläderna.
 
Så nu tänkte jag svara på era frågor i detta inlägg.
 
Så här kommer dom, en del svarar jag inte på för att frågorna och svaren har besvarats innan i tidigare frågestunder som ni hittar här, så var vänlig och kolla efter nästa gång ni ställer frågor så att dom inte har ställts innan.
 
Så frågorna för Maj månad kommer här:
 
1. Känns det ensamt ibland?
 
Svar: Ja klart att det känns ensamt när man inte har någon att mysa med och bara får vara den man vill och bli respekterad för den oxå.
 
 
 
 
2. Du är ju intresserad av kläder etc men har du inget intresse av att få en snygg kropp genom bra kost och träning?
Svar: Ja jag är jätteintresserad av kläder och skulle vilja ha en egen klädkollektion med åren, vad jag äter är det många som bryr sig om men hur skulle det vara om alla såg vältränade ut och alla var muskelösa och vältränade. Nej det finns en till oss alla och jag har oxå accepterat hur jag ser ut men vissa ställen vill man ändra på.
 
 
3. Vill inte vara elak men du äter ju väldigt onyttigt :/ man behöver ju inte leva på vatten och spenat men finns små saker man kan lägga om i kosten för bättre mående.
 
Svar: Är detta en fråga eller bara en onyttig kommentar
 
 
 
 
 
4: Har du nå roliga planer för sommaren? Om du skulle bli bjuden gratis på festival, vilken hade du åkt på?
 
Svar: Nej jag har inga planer inför sommaren då jag tar en dag i sänder för man vet inte hur länge man lever, man kan ju säga att man ska göra ditten och datten men så helt plötsligt så ligger man där platt som en pannkaka :).
Ja om jag skulle bli bjuden på en gratis festival i sommar, så hade jag nog valt en, ja du det vet jag inte då jag ännu inte har varit på en sån innan och jag är väl inte den typen som hänger på såna festivaler. Är nog den som är hemma och sköter om det medan andra roar sig ;) ..
 
5. Är det folk i din omgivning som skrattar åt dig eller reagerar på ett konstigt sätt?
 
Svar: Till en början så var det folk som reagerade konstigt på en, men numera så får man bara en massa heta blicka på sig och dom säger mer än tusen ord. Får så mycket komplimanger nu sen man blev en transkvinna, jämfört med hur man var när man var klädd som kille :( .
 
6. Intresserar du dig för kvinnor eller män nu när du är transa?
 
Svar: Jag säger detta för sista gången och den står även i tidigare frågor så intresserar jag mig för endast kvinnor, fast man är en transkvinna så får man ofta mail och elaka kommentarer från killar, som vill göra både det ena och det andra med mig men jag bryr mig inte om dom och jag avpoliterar dom och bryr mig inte mer om dom. Släpper såna idioter/nötter rätt snabbt.
 
Jag är en kvinna och intresserar mig endast för kvinnor och är det någon kvnna som kan tänkas lära känna en mer så är det bara att höra av sig på mail, en kvinna som vill testa på något nytt i ett framtida förhållande med mig. Söker efter dig mellan 29-35 som vill ha egen familj med barn oc du ska helst inte vara pälsallergiker för jag älskar djur och tänker mig även att införskaffa mig i framtiden.
 
Berätta gärna vem du är och vilka intresse du har..
 
 
JA detta var allt för denna frågestunden så skriv ner frågor igen på ett papper till nästa månads frågestund och vill du ha privat kontakt med mi så går det bra att maila mig på följande mail,
 
mittlivsomtransa@hotmail.com
 
Ha en bra dag och kväll på er..
 
 
Mvh // Hjördis Pettersson
 
 
 
 
Visa fler inlägg