Besökare totalt: Web Statistics

ModekollageSno stilen av Kristin Sundberg!
 
1. Skinnjacka | 2. Solglasögon | 3. Sneakers | 4. Väska
 
Hej på er, vem vill inte se snygg och modeinriktad ut, så jag hittade dessa plagg som jag gärna delar med mig till er läsare, jag gillar alltihopa på detta kollage.????
Vad gillar du, klicka på länkarna för att shoppa loss...
I samarbete med kunden.
Mvh Hjördis  Pettersson
 

Mår skit

 
 
Hej på er, allt bra med er, själv så mår jag piss och är förkyld och nysig om man kan så. fick gå hem lite tidigare idag för att jag ville dels inte smitta ner andra och så hade jag ingen ork mer idag..p g a förkylningen..så nu blir det sängliggande och försöka kurera mig till imorgon..
 
 
 
 
Mvh// Hjördis

Len om kroppen


Godmorgon på er alla morgonpigga, sitter just nu på jobbet och bloggar detta inlägg och skulle bli roligt om ni ser mig som den person jag är nu och inte till den person jag råkade bli när jag föddes för det vart något galet som gick snett då, tror det var meningen att jag skulle bli kvinna men nån kromozom kom snett och då blev det till den jag inte ville vara..

Så för att minska självmordstankarna kring oss så vill vi bli sedda för det vi är och inte till det vi var innan..

Jag vill bli sedd som den kvinna jag är och inte till den otrygga killen som kände mig mobbad och slagen på..

Jag är och förbli den snälla och trygga kvinnan och till er som inte vet om hur det är att leva ihop med oss så ge oss en ärlig chans att visa oss för dig, sen utifrån det så kan ni döma oss men vet man in hur det är att leva i sån utsatt värld som vi gör, har nog inte mkt innanför pannan..

Jag får den känslan att vi inte blir sedda som en framtida partner i ett förhållande men har ni ens testat på att leva ihop med en transa innan, tror inte det för då hade ni inte sagt att ni kvinnor endast ser oss som en Vän i nöd. .  😕😕😕.

Vi vill oxå bli sedda som en partner i ett förhållande ..


Mvh // Hjördis Pettersson  😘😘😘😘😘

 ❤❤❤❤❤❤💏💏💏💏💏💏0 kommentarer
publicerat i HBTQ
Taggar: Arbetsklädd, Arbetskläder, Fördomar HBTQ, HBTQ, HBTQ-personer
Visa fler inlägg