Besökare totalt: Web Statistics

Frågor & svar: December

 
 
Hej på er, allt bra med er, själv så är det bara bra med mig, eftersom jag svarar på era frågor under fredagen för att jag har inte tid under lördagen att svara på dom så gör jag det idag istället..
 
 
Så här är era frågor denna årets sista månads frågor..
 
Rätt många och intressanta frågor har jag fått denna gången som jag tackar för (Y)..
 
1: Ska du operera ditt könsorgan? hur har folk bemött dig efter att du valde att gå ut med att du var kvinna? hur mår du i dagsläget? har du övervägt att bli vegiterian någon gång, varför/varför inte? vilken är din favorit outfit? 

Massa kramar till fina dig Emma!

Svar: Hej på dig, nej jag ska inte operera mitt organ och anledningen är för att jag villl ha egna barn med den kvinna som älskar mig för den jag är. Folk bemöter mig mest som positivt men visst finns det såna som skrattar åt oss/mig men det bryr jag mig inte alls om, för det får stå för dom..Idag så mår jag alldeles utmärkt och har aldrig mått så här bra på väldigt länge efter allt jag har varit med om och hänt dom senaste åren.. Nej jag tänker inte att bli vegeterian och eftersom jag älskar Svensk husmanskost och lever efter det.. Min favoritoutfit har jag väl ingen men klär mig efter hur jag mår för dagen och hur vädret är ute...Min klädstil ska ju spegla min personlighet..

Hoppas att du blev nöjd med dessa svaren. Kram tillbaka..

Från Emma, tack för komplimangen av dig :*..

 

2: Hej. Ungefär hur mycket tjänar du genom att blogga?

Svar: Inte så värst mkt som dom storbloggarna gör, men skulle vilja tjäna mkt mera men det tar sin tid att bygga upp en läsarekrets till sin blogg, ju fler som hittar denna är desto bättre..

 

3: Hej Emma! 

Det finns nämligen en app som heter Wish, där finns många bra och billiga prylar och främst kvinnokläder som jag starkt rekommenderar. Min fråga: Skulle du acceptera erbjudande som modell? Kram

Svar: Tack för tipset om den sidan och för er andra så länkar jag den här för er. Ja jag skulle kunna acceptera erbjudande som modell men inte nakenmodell, där går nämligen gränsen för mig. Men visst klädesmodell ant för nån katalog eller nåt annat... Så ja på den frågan. Mvh Emma.

4: Kommer du att gå på hormoner (piller) eller ska du göra någon slags operation för att likna en kvinna mer?

Svar: Ja jag funderar på att ta nån form av hormoner för att få dels en mer ljusare röst och dels för att får mer kvinnligare former, men sen så har jag funderat på att operera mina bröst till att likna mer som en kvinna men man läser ju så mkt att det oftast misslyckas med detta så jag får nöja mig med att ha silikoninläg ist och acceptera mig för den jag är. Sen så tänkte jag hur en kvinna skulle tänka om hon ser att man har både ett manligt kön men oxå ett par kvinnobröst :( hur skulle ni tänka på detta i ett förhållande eller som vän..

Klänningen kommer från Bonprix.

 
 

5: Känns det inte lite tufft att inte ha en partner som du kan ha roligt med,samlag,dricka vin tillsammans mm?

Svar: Jo visst känns det både tufft men oxå mkt ensamt att inte ha någon att gosa med nu när man behöver nån att prata och dela sitt liv med... men jag har letat efter den rätte rätt länge nu men jag letar väl inte så febrilt som jag gjorde innan utan det får komma när tiden känns mogen för att man ska kunna lita på varandra...Har varit på många singelsidor men ser nu slutet i det oxå, för där är ingen som är seriös nog så jag kommer nog att radera på den enda jag är på inom kort...Mvh Emma :*

Klänningen kommer från H&M och finns även i silver och blått.

Förra årets skörd.

 

6: * Har du tänkt operera in silikon samt byta kön nu när du ser dig själv som kvinna?

* hur reagerar folk när dom ser dig på stan i kvinnokläder? Är det inte jobbigt när folk stirrar?

* hur skulle du beskriva din stil när det kommer till kläder?

* vad skulle du helst vilja arbeta med? Och när du söker jobb berättar du att du är transa då, samt hur reagerar dom isf?

 

Svar: Eftersom du frågade mig så många frågor så kommer jag att dela upp dina i a.b.c och d svar..

 

Svar A: Finns i tidigare svar i denna fråga längre upp..

B: Svar på den finns i tråden längre upp, men på den andra frågan i samma fråga så blir svaret, nej det är inte alls jobbigt att folk stirrar på en för att mana är sig själv och vågar stå för den oxå. Jag ser det bara som att man blir sedd för den man är, sen finns det alltid folk som aldrig sett en människa förr :D ....hahaha...

C: Hur jag skulle beskriva min stil när det gäller kläder är väl att jag oftast har en färgglada färger eftersom detta ska spegla min personlighet oxå. ;* ;) .

 

D: Jag söker jobb inom servicebranschen för att det är nog det mesta som man blir accepterad som den man är oavsett vem du är...På intrervjun så säger jag att jag är en kille men har då kvinnokläder på mig så det ska synas att jag är en annorlunda person. Sen så när man söker jobb på ett företag så får man se vilka värderingar företaget har om det överensstämmer med ens egna och hur ledningen tar detta inom HBTQ om det har varit bråk i ledningen innan så är det inte värt att jobba för dom då, för då kommer dom inte att accpetera dig för den du är oc då känner man sig inte välkommen där. Så det är många faktorer som spelar in för oss ( Transpersoner ) på arbetsmarknaden..Det vet jag inte hur dom reagerar men jag var på en intervju där jag hade mina kvinnokläder på mig, men intervjun flöt på bra men efter att dom hade pratat samman så fick jag till svar att jag var inte så aktiv/delaktig i jobbet i sig men jag tror att det var nåt annat som spelade in där..Dom kunde acceptera mi för den jag var trots att jag hade jobbat med det innan och hos dom innan, ( trädgårdsskötsel ). Så nu så vill jag inte ha med dessa att göra som inte kan acceptera en för den man är, samma sak gäller det butiker där man inte känner sig välkommen att handla i, har bojkottat en del för detta..

Klänningen kommer från Eko-Hallen i Fjälkinge

 

Detta var denna månads sista frågor och årets sista frågestund och nästa frågestund kommer att komma upp i nästa månad.

 

Bjuder även på några outfitbilder på några snygga klänningar.

 

Så jag hoppas att ni blev nöja med svaren på era frågor denna gången..

 

Mvh Emma P..

 

:* <3 :*